PhD, ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás-specialista, agyér-betegségek specialistája
Ételintolerancia vagy ételallergia?
28 előadás, mely minden fontos információt tartalmaz az ételérzékenységről
Ételintolerancia vagy ételallergia?
FOODTEST 200+ kvantiatív analízise és gyakorlati tapasztalatai
Táplálék allergiák és intoleranciák laboratóriumi vizsgálata
Több mint 6000 beteg ételintolerancia adatának értékelése MICROARRAY-alapú diagnosztikai vizsgálattal Magyarországon
Újdonságok a mikrobiomról
Ételeink és a bőrtünetek
Az egészséges öregedés új rendszere és gyakorlata
A FOODTEST200+ eredményeinek gyakorlati értékelése
Ételintolerancia-panelek (IgG) eredményeinek összehasonlítása más, speciális (biomedikális) laborvizsgálatok és kapcsolódó, célirányos megoldások (pl. alacsony FODMAP-étrend, szelektív rostok, endotoxémia, stb) fényében
Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből
Kihívások az élelmiszer innováció területén: “mentes termékek”
A félreértett glutén
Teljes élet akár összetett ételérzékenységgel is!
Táplálékallergia -átokból áldás?
Ételintolerancia kezelése komplementer gyógymódokkal
Mindennapi kenyerünk, mindennapi hasfájásunk
Táplálék allergia egy szakács szemével
Miből van a mindenmentes? Hogyan értelmezzük az élelmiszercímkék jelölését?
A lisztérzékenység laboratóriumi vizsgálata
Tények és tévhitek a sport-táplálékkiegészítőkről
Az ételintolerancia diagnosztikája – a FOODTEST 200+ vizsgálatok tapasztalatai
Az IgG ételintoleranciák dietetikai kezelése
“Kérek egy szelet Eszterházyt”
Beszélgetés az előadokkal
Az emberi mikróbiom szerepe és laboratóriumi vizsgálata
Az ételintolerancia komplex kezelése a gasztroenterológus szemszögéből
Az autizmus gyógyítása egy édesanya szemével
Beszélgetés az előadókkal